Inschrijven proeverij  "Best of the Rest" - 13 april '18


Proef Whisky maakt gebruik van Tikkie! 

Over Tikkie

Met je vrienden in de kroeg, festivalkaartjes regelen, pizza met je huisgenoten. Allemaal heel relaxed. Maar hoe krijg je het geld terug dat je hebt voorgeschoten? Altijd een lastig punt. Daarom hebben wij Tikkie voor jou gemaakt. Een app waarmee je heel eenvoudig via WhatsApp geld terugvraagt.

Met Tikkie stuur je een betaalverzoek via WhatsApp. In dit appje zit een link, waarmee je vrienden jou direct kunnen terugbetalen. De betaling verloopt via iDEAL, super simpel. Bovendien worden er geen transactiekosten berekend. In Tikkie zie je precies wie er al betaald heeft. En wie je nog even een reminder moet sturen.

De Tikkie app is gratis. Iedereen kan Tikkie gebruiken. Je hebt alleen een Nederlandse betaalrekening nodig. En je vrienden hoeven de Tikkie app niet te downloaden. Al zou dat natuurlijk wel super zijn.

Tikkie is een start-up initiatief van ABN AMRO. In een klein team hebben wij de afgelopen maanden de Tikkie app gemaakt. Uiteraard wel volgens de richtlijnen en veiligheidseisen van ABN AMRO. Tijdens de ontwikkeling is er vaak gecheckt met de gebruikers. Heb je nog verbeterpunten? App ons via 06 - 8365 4343, dan gaan wij ermee aan de slag.

Klik op het plaatje om de app te downloaden!