Proef Whisky
 Whisky proeverijen en meer! 

Particulieren

Wil jij kennis maken met whisky of jouw whisky kennis uitbreiden? Dan helpt Proef Whisky jou hier graag bij! Vanaf 4 personen zal Proef Whisky bij jou komen om persoonlijk uitleg te geven bij de whisky's.

'Basics First' Workshop - Ben je klaar om meer te weten te komen over whisky?

Ideaal voor de beginnende whisky drinker of de nieuwsgierige die graag kennis willen maken met de wereld van de whisky. Er worden toegankelijke whiskies geserveerd, ieder met zijn eigen karakter waardoor de deelnemers kennis maken met de verschillende stijlen whiskies. Er wordt vooral aandacht geschonken aan de methodiek van het proeven. Door het juiste manier van proeven aan te wennen, leert men whisky echt te waarderen en de verschillende geuren en smaken te herkennen.

Met onze 'Basics First' workshop hebben wij veel 'non-believers' aan de whisky gekregen.

Wij bieden ook diverse thema’s:

Hop Scotch - Ontdek de verschillende whisky regio's van Schotland 
The Emerald Isle - Een opsomming van de lekkerste Ierse whiskies
Going State Side - Een spannend collectie Amerikaanse levenswater
Best of the Rest - Selectie wereld whiskies

Voor de "kleine portemonnee"
Dramming on a Budget - Whisky proeven kan een dure hobby worden. Maar het hoeft niet zo te zijn!

...maar niks staat vast. Buiten de 'vaste' thema arrangementen, is het ook mogelijk om een op maat samengesteld proeverij te boeken.


Bedrijven

Wil je als horeca-ondernemer een whisky proeverij organiseren op jouw locatie? Dan biedt Proef Whisky meerdere mogelijkheden. Zo kan de proeverij in samenwerking tot stand gebracht worden, maar jij kan ook Proef Whisky volledig de verantwoordelijkheid geven voor de organisatie. 

Proef Whisky is gespecialiseerd in het samenstellen en verzorgen van professionele whisky proeverijen op verschillende niveau's. 


Neem contact op via het contactformulier voor de mogelijkheden.

 

E-mailen
Bellen
Info
Instagram